Jeba!
Työn teon merkeissä on hujahtanut nämä viikot melko haipakkaa.
Työpaikan remppa, takkahuoneen remppa ja auto-remppa. Musta voi leipoa oikeen jokapaikan remppamiehen, sen verran on tullut rapattua sitä sun tätä.
Takkahuone saa pian uuden ilmeen kun sain suht kivuttomasti suhteilla hommattua baaritiskin ja muuta rekvisiittaa kunhan vain ite käy ne repimässä irti... Visiot on selvillä ja enää ei puutu kuin totetus. Voe elämä siitä tuloo hiano!!!
Huomenna jatkuu töissä kaupan myllerrys, koko alakerta pitää kääntää ylösalaisin. Vaatii hermoja ja patesta. Mun pakarat alkaa olemaan terästä kun oon rampannut portaita eestaas. Mut voe elämä siitäkin tuloo hiano!!!

Meillä nakkiset on saaneet tyytyä mettä lenkkeihin kun emännäst ei enää työpäivien jälkeen oo hirveänä riekkumaan. Eipä nuo hirveänä oo valittaneet. Mitä nyt Woody keksii tekemisensä ihan itse, käytävän listat on nyt kauniisti muotoiltu uudelleen. Ja Trina oli viime viikolla  hakkeroinu ittensä parin portin läpi olkkariin ja kussut keskelle meidän  divaani-sohvaa... Ja minä olin luonnollisesti hyvin iloinen, niin iloinen että naapuritkin varmasti kuuli sen!

Eilen illalla sitten naapurissa pidettiin sellanen "akkainmaailmanparannus" ihan vain sen kunniaksi että kaikkilla meillä oli, ihme ja kumma, vapaa lauantai kaiken maailman harrstuksista sun muista kissanristiäisistä piiiitkästä aikaa! Pizzaa, sidukkaa, sauna ja lälly-leffa. Kiitokset vaan naapuriin ja Annelle mukavasta illasta! Seuraavalla kerralla, ehkä puolen vuoden päästä, saunailta pidetäänkin meillä tai nii nuo ainakin uhkailivat. ;)


Mutta muut askareet nyt kutsuu joten tämä tällä kertaa...