**tutuksen multihuipentuma!

Nyt ottaa päähän, ihan kybällä, siis ihan hervottomasti!
No niin, eli eilen illalla kun olin aikeissa ruveta siivoaan ötököitten luukkua, koin melkoisen yllärin. Ensimmäiseksi huomasin että jaahas, tytöt olivat hakkeroineet ittensä vanhasta häkin-rämästä karkuteille. Vinha istuskeli tyyttyväisen näkösenä  pähkinäpussin päällä ja veti posket pullollaan herkkuja naamaan, mutta Vaappua ei näkynyt missään.
Supa-Rat:ia, pähkinöitä ja kissan kuiva-raksua oli kylvetty ympäri huonetta eli hauskaa ilmeisesti oli ollut.
Hymy rupesi hyytymään siinä vaiheessa kun tajusin että poikien häkissä istuskeli kahden sijasta kolme siimahäntää... Juu-u, kyllä siinä sai laskea kolmeen useamman kerran!!
Velho ja Varjo tuuppivat ja tönivät suivaantuneena toisiiaan ja häkissä oli jokseenkin "kireä" tunnelma, melkonen kolmio draama... Siellä ne nahisteli keskenään että kumpi saa naista. Ei **lvetti!
Nyt lähti vanha häkin rämä kartanolle ja häätyy vissiin jonkilainen pesäkoppi tuolle tulevalle mammalle hommata...Hittolainen, ei ihan tällanen kasvattajan ura ollut suunnitelmissa!
Että ilmotelkaas tuttavat jos huushollistanne löytyy pikku rottasille tilaa... En ees uskalla ajatella kuinka monta sieltä tulee...

...voi hyvänen aika...

miten tässä nyt muuta kirjottelet, helkkari sitä on tollo!!!

...**ttu menen nukkumaan!