Rankka viikko takana, on kuulkaas haba ainakin kaksi kertaa niin iso mitä se oli viikko sitten. On nimittäin näiden kätösten kautta siirtynyt useampi tuhat kiloa tavaraa. Koiran ja kissan ruokaa, hiekkaa ja muuta jännää. Aivotoiminnan ylläpitämisestä on huolehtinut taas aina-niin-ihana inventaario.
Voin kertoa että on mehut aika vähissä!

Viime viikolla Fani viihdytti meitä omilla vinkeillään parina päivänä kun kotiväki oli reissussa. Omalla tavallaan sitä on ikävä tuollaista koiran-kokoista koiraa, Fani kuitenkin viihtyy kotiväen hoteissa siinä määrin hyvin etten enää raaski sitä tähän meidän hullunmyllyyn edes yrittää totuttaa. Se on parhaimmillaan ainoana koirana ja huomion keskipisteenä. Ja eihän nyt miedän äippä enää siitä raaskisi luopua, ei puhettakaan!

Rotta-kakaroilla tulee huomenna viisi viikkoa täyteen, eli uusiin kotiehin muutto häämöttää, kun ensin löytyis ne!
Löysin minä siitä katraasta viimen kaksi tyttöäkin eli lopullinen jakauma on nyt 2 tyttöä ja 5 poikaa. Kummatkin tytöistä on mustia, toisella pikkaisen suurempi läntti valkoista vain vatsassa. Pojista 4 on mustia, erin näköisillä kuvioilla massussa ja yksi emon värinen, vaalean harmaa jolla vatsa täysin valkoinen. Yksi mustista pojista on tuo pieni ja pippurinen pikku-kalle joka on aina ensimmäisenä suuna-päänä  toheltamassa.
Siinä äijässä on asennetta! ;)