Vuoden ensimmäinen näyttely-reissu takana päin. Eihän se ihan tuubiin mennyt ja tuli taas todettua se, miksi joka ainoa kerta kajaanin-tamminäyttelyn jälkeen sitä manailee itsekseen et "anna olla viimonen kerta"! Oli meinaan varpaat NIIN jäässä, hyvä että tunto ehti palata siihen mennessä kun ruvettiin tekeen kotiin lähtöä.
Kehässä tällä kertaa vain Woody, Trina jäi kotiin pitään taloa pystyssä!

Tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki

Jun EH2
Vahvaluustoinen, urosmainen kokonaisuus, mutta rungoltaan liian lyhyt. Komea ilmeinen, urosmainen pää. Hyvä eturinta. Lyhyt olkavarsi. Erittäin hyvä rinnansyvyys & pituus. Ylälinjan tulisi olla suorempi liikkeessä. Hyvä pitkä häntä. Polvikulma saisi olla voimakkaampi. Liikkuu reippaasti & ryhdikkäästi, mutta ei saa taka-askelta kunnolla ulos.

Paljon Woodyahan tuossa oli ja paljon muutakin ;)
Täytyy vielä tunnustaa että emäntä sai palautetta tutuilta, jätkä oli jouluaikaan vissiin napostellut hieman liikaa herkkuja ja sillä oli lantio "kadonnut". =) Nooh... Asia on hoidossa... Ihan oikeesti!!
Onnittelut vielä Tärppä-siskolle(JunERI2), Pirkolle(ERI2), Honttiselle(PN4 ja ROP-vet) ja Femmalle(PN1 ja ROP). Lisäksi vielä lämmintä kättä kasvis-tätille  ROP-kasvattajaryhmän johdosta! ;)

Annan tässä nyt myöhästyneet uuden vuoden lupaukset.
(kun ne pääsivät unohtuun viimeksi kun kirjoittelin tänne)
-Koirien kanssa touhutaan paaljon enemmän, mm. Woodylle opetetaan agi-esteet ja Trina kerää kakkos-luokkaan tarvittavat nollat (mitkä voi olla tiukassa kun on mamma-lomailuakin suunniteltu tälle vuodelle).
-Fanin tavoitteena on sutjakoitua sen verran että kehtaan ilmottaa sen ihmisten ilmoille alokas-luokkaan.
-Käymme hakemassa ruattinmaalta uuden vahvistuksen laumaan.
-Emäntä lopettaa tupakoinnin!
-Isäntä ryhtyy emännän kaveriksi "tukilakkoon"!

Wau! Saapa nähä!

Pitäkee peukkuja!