"Mustit ja mirrit, puput ja nalle, vallan meinaa jäädä hiiretkin alle..."

Kyllä, viimeviikon loppuna vietettiin vuosisadan bileet...Tampereella. Syötiin, juotiin, seurusteltiin ja pidettiin ennen kaikkea hauskaa, ja olipa meitä naisväkeä tilattu viihdyttämään chippendaleskin. =)
Ainut miun kannalta ei niin hyvä juttu oli iltapukupakko, ja ne jotka tuntevat meikäläisen tietävät vallan hyvin etten ole mitään hamekansaa. Mutta kerrankos sitä tälläydytään  ja päätettiimpä mirrien kanssa jotta jos kerran mekko päälle laitetaan nii vedettään sitten viimosenpäälle, eli kipaistiin vielä  parturi/kauneus-salonki Placeen missä meille taiottiin kunnon kampaukset ja sotamaalaukset. Nih! Ja eikä maksanut paljon!!! .....parempi olla ajattelematta, ihan oman mielenterveyden kannalta!

Ilta meni mallikkaasti viiniä naukkaillen, graavilohesta ja satobrian-ateriasta nauttien. Yökerhon puolella puolestaan Osmos Cosmoksen ja Chippendales-ryhmän siivittämänä ja pahemmilta katastrofeiltakin vältyttiin jos ei lasketa mun varvas parkoja jotka loppuillasta meinasivat hiukkasen sinertää uusissa korkkareissa. ....eikä naureta siellä! Juu, omistan minä korkkarit!

Olotiloiltakin onnistuin välttymään joten sunnuntain kotimatkakaan ei tehnyt pahaa. Anna Ericssonin ja Eija Kantolan levyt ehdittiin laulaa matkan aikana puhki ja parantaa maailmaa roppakaupalla. Päätettiimpä jopa että kerta kuuhun  ruvetaan järjestämään työpaikan virkistäytymis tempauksia...

Mielenkiinnolla niitä odotellessa...