Aikusten sana!
Säät sen kun paranee ja nyt on kaiken hyvän lisäksi allekirjoittaneella takaraivokin auki! Rupiaa olemaan kuppi täysi.
Päivät on menny yhdessä hujauksessa ja muuta ei ole ehtinyt tekemään kun töitä. Illalla on niin puhki että tietää tehneensä jotain. Kummako tuo, kun tekee 6 päivästä viikkoa.
Lakko on pitänyt, mutta onhan sitä pahalla päällä! Märy meinaa tulla pienimmässäkin vastoinkäymisessä ja käpy palaa ainakin sen puolenkymmentä kertaa päivässä. Koko ajan on pakko pysyä liikkeessä, keksiä tekemistä. Oonkin häiriköinyt kaikki tutut läpi ja ruinannut lenkki-kaveria ja kaffe-seuraa. Kärsivällisyyttä, plz.
Ja kiitokset peukutuksista! ;)

Eli koirat on saaneet ainakin liikuntaa, kärsineet raukat hysteerisestä emännästä joka retuuttaa niitä lenkille parikin kertaa päivässä.
Liekö nuo elukatki sekaisin tästä "ilmastonmullistuksesta" kun Woody on alkanut kuseksiin nurkkiin ja Trinalla on karva ihan irti. Kumpaakin oikeen ällöttää mennä ulos, mokomat hienohelmat!

Uteliaimmat on jo utvanneet tulevasta vahvistuksesta mutta pidetään vielä jännitystä yllä. Sen verran voi paljastaa että rotu tulee vaihtumaan ja isompaan päin.
Tarkempaa infoa lähmpänä kesää... ;)

Työhuoneen remontointi alkaa olemaan pientä fiilausta vaille valmis.Listaa, lamppua ja sellaista vaille. Ja täytyy myöntää että tyytyväisempi en voisi olla! Jopa tapetointi onnistu yli miun odotusten. (Huom! En oo ikänä tapetoinu paperi-tapetilla), nyt meillä on yksi musta (harmaalla kukkakuviolla) seinä, kaksi vihertävän beigeä seinää ja yksi valkoinen. Kuulostaa juu varmaan mielenkiintoselta... pitää vissiin ottaa kuvaa ja laittaa näytille...ei osaa sanoin kuvata! :)

*Lähtee näpsimään kuvia *