Juu-u, vajaan viikon verran meillä on ajeltu mopolla, dantemilla tai ihan millä vaan. Trinalla on tärpit ja Woodylla on teho-reeni päällänsä. Naapurin piti tosin raahautua pää kainalossa vähän avittaan että saatiin osote kohilleen. ;) Kohta jätkä on ihan pro! Isäänsä kuulemma tulee innokkuuden suhteen näissä nais-asioissa. Vähän vielä harjotustä lisää.

Mie en ole edelleenkään hyvissä väleissä photobucetin kanssa joten kuvia seitsemästä veljeksestä (musta tuntuu et ne kaikki on poikia,tai mistä nuistakaan tietää?)en vieläkään saa näytille. Sori Anne, mie tiiän kuin oot oottanu kuvia sun kummilapsosista. Ja Miuku, kilauta joku ilta nii saat tulla valkkaamaan omas pois.
Kiva vilinä ja vilske siellä käy, välillä nahistellaan ja lopuksi "lyödään" kättä päälle. Pikku-Kallekin alkaa olemaan saman kokoinen kun muutkin ipanat, hyvin on rääpäle kasvanut. Haukoja nassikoita!

Meillä näköjään jatkuu mopo-sulkeiset...
Ei nuillakaan helppoa ole, muija esittää vaikeasti tavoiteltavaa mut kun pääsee kulman taakse piiloon nii johan ollaan persoona pystyssä. Woody kattoo huuli pyöreenä et nyt ei ihan ymmärrä... :D