Voi juma***ta!!!
Vaikka täällä saattaa paska haistakkin niin ei nyt sentään tämä mikään yleinen kaatopaikka ole!!!
Tuossa tovi sitten olin koiruuksien kanssa pihalla ja rupesin kuuntelemaan että no taasko se naapuri on tuota peltoa on kyntämään tulossa. Kiikutin rekut sisälle ja tulin ulos takaisin että jututampa samalla sitä kylvösuunnitelmista.
Mutta eipä näkynyt raktoria vaan asfalttikone, meidän tien päässä mihin on reenikenttä projeksti laitettu alulle.
Siellä se veti toista metriä leveää rantua MEIDÄ tulevalle reenikentälle, MEIDÄN tontille, MITÄ vi***a!
Luulis että niilläkin on ihan osoitetut paikat mihin ylijäämä tavaransa kippaavat, ja se ei taatusti oo MEIDÄN reenikenttä! Noh, enhän mie ehtinyt kuskia jututtaan kun se liukesi paikalta kun näki minun lampsivan sitä kohti. Kaiken näkösiä sitä onki! Jokirannasta ollaan vissiin tekemässä yleistä kaatopaikkaa??
Tästä suivaantuneena otin puhelun kaupungin tekniseet tukeen ja pyysin tiemestarin nimen ja numeron, että saan avautua jollekkin. Saavat tulla siivoamaan rantunsa pois ja meinaan kyllä  ilmottaa että jos sitä tavaraa kerran on ylinmääräistä niin tuon tien saa kyllä vetää kernaasti asfaltille kunhan jättävät meidän reenikentän rauhaan!!!
Nih kerta!

Sitten vähän iloisempaa asiaakin, Trina sitten pyöräytti eilen aamulla kolme pontevaa pentua tai oikeastaan neljä mutta ensimmäisenä syntynyt oli jo valmiiksi enkeli. Pää asia kuitenkin että loput kolme ja mamma voivat mainiosti.
Tässäpä pieni ydin-perhe, isi vaan puuttuu:
DSC_0039.jpg  DSC_0038.jpg
Trina, Trilogy, Tribal ja Triangle