...ja arkinen aherrus löi taas päin näköä. No selkähän siinä meni ja tuntuu että olis sairasloman tarpeessa, mutta ei kehtaa eikä kyllä sisukaan anna periksi. Joten puren hammasta. Piste.

 

Kesäloma meni tukka putkella juostessa ympäri suomenmaata ja taispa se lipsahtaa välillä ruottin puolellekkin.

Piteåssa piipahdettiin corgi-porukalla. Leivottiin yksi ruåttin valio ja sikäläinen erkkarikin tuli koettua viittä vaille räntäsateen saattelemana. Mukava reissu kaikenkaikkiaan tuli akka-porukalla tehtyä. Tuloksia en nyt enää jaksa muistaa mutta ei meillä paskemmin menny :)

Pari muutakin näyttelyviikonloppua jäi taakse. Oulun kaksipäiväiset karkelot heinäkuussa ja Kajaanin ryhmänäyttely elokuussa.

Oulussa Woo ja Wiiwi edusti meidän klaania ihan uskottavasti. Woo lauantaina saaden EH:n ja Wiiwi molempina päivinä, lauantaina ollen PU2 ja sunnuntaina voittaen luokkansa.

Kajaanissa puolestaan Wiiwi kunnostautui ja oli hienosti ROP (oli muuten SE toinen niistä kahdesta ERI:n saaneesta. Kaikkiaan 11 koiraa oli ilmoitettu.) ja lopulta RYP2!

 

On me muutakin tehty kun juostu näyttelyissä! Operaatio "Jokirannan maansiirto/kunnossapito" on jyllännyt melkeempä koko loman ajan. Naapurista tartunnan saaneena pitihän se meidänkin piha repiä auki. Vaan kylläpä nyt kelpaa kun ihan uutuuttaan hohtava terassi komeilee meidän takapihan koristeena. Pientä naputtelua se vielä kaipaa mutta on se hieno! Ei voi muuta sanoa!

Ikeassakin piipahdettiin ja palattiin Isin-Pösön persaus maata laahaten takaisin kotiin. Olohuone koki totaalisen muodonmuutoksen yhdessä illassa. Piste iin päälle tuli eilen illalla Hobby Hallista, kauan haaveiltu kotiteatteri sarja! Kyllä jytisee, vaviskaa naapurit :D

 

Siinäpä sitä, päivitellään kun muistuu  vielä muuta mieleen...