Voi tätä autuutta ja ihanuutta!
Viimein löysi tuo lumikin meidän perukoille asti. Nakit on olleet aivan hurmoksessa kun on käyty vetämässä rallia tuossa lähi-metsässä. Sukeltelivat ja piehtaroivat kinoksissa, loikkivat pupu-loikkaa, tekivät saukko-liukuja ja naamasta oikeen loisti se kuinka kivaa oli!
Viime ralli-reissulla Woodysta kuiriutui esiin pieni jälkikoiran alku kun se löysi peltomyyrän tai jonkun vastaavan öttiäisen jäljet. Ei meinannut löytyä korvia ollenkaan, niin keskittyneesti se uppoutui "jäljen ajoon".

Kotona sitten kun oli saatu sulateltua enimmät lumet turkeista ja jätkällä näytti virtaa vielä riittävän, kaivoin Woodyn lempi leikun kaapista ja otin ihan perus juttuja. Perus-asentoa, parin askeleen seuraamista ja maahanmenoa. Alkutekijöissä ollaan vielä mutta kyllä se tästä. Ja mahtava nähdä että Woody on ihan satasella mukana ja valmiina ihan mihin vaan.
Ja ettei toiselle tulisi paha mieli, otin Trinankin kans ihan perus -settiä, seuraamista ja paikallaoloa. Ei olla pitkään aikaan tokoteltu sen kanssa ja välillä pitikin virkistää muistia useammalla toistolla.

Tänään illalla tarkoitus olisi suunnata Ruukin suuntaan, taitaa Woody päästä tällä kertaa mukaan kun Fani viime lenkkireissulla onnistui saamaan anturansa auki ja on nyt potilas.

Huomenna taas allekirjoittaneella edessä kidutusta. Aamusta heti työterveystarkastukseen ja puolelta päivin se pahin eli hammaslääkäri. Edelleen ne rassaa tuota yhtä ja samaa hammasta! Välillä mietityttää että milläkähän ammattitaidolla saadaan yhteen hampaaseen uppoaan 370€ eikä se ole edes kunnossa vielä!

-heini-