Tässä nyt tällainen pikapäivitys:
Trinan petuset sen kun kasvaa. Pikku-Mustat on saaneet jo silmätkin auki, Kalle on ainut joka vielä on sokkona. Maitoa riittäis isommallekkin pesueelle. ;)
Tässä otos Tribalista ja Charliesta
1638854.jpg

Woody kävi pyörähtään erkkarissa Ruovedellä, tuliaisina oli ERInomainen arvostelu ja poikki syöty nahkaremmi. Eli Tee-Se-Itse-Mies oli iskenyt jälleen.

Fani kävi epävirallisesti tokoilemassa hyvän asian puolesta. Mölli luokassa sijoitus oli neljäs ja Alo luokassa oltiin ööö... toisia? En nyt oo ihan varma mut jokin pytty saatiin ja wusetti! =) Ihme kyllä, ohjaaja kun teki kaikkensa ryssiäkseen koko homman, onnkesi on niin viisas koira et se paikkas ohjaajan puutteet. Ainut liike mitä en onnistunut ryssimään oli paikalla olo, siitä saatiinkin täysi kymppi ja kaksi pistettä päälle. Nuo kaksi pistettä saatiin vierustoveri Untolta joka kovasti yritti haastaa Vannua leikkiin tuon liikkeen aikana. :D  Eiköhän me ihan virallisiinkin uskallauduta jossain välissä, vai mitä Hanna??
Vannu3.jpg
Mielellään sitä kantaa kortensa kekoon kohtalotoveria auttaakseen,  terveiset sinne etelämmäs jos nyt satutte näille sivuille eksymään: Aikansa se ottaa että yli pääsee, mutta unohda sitä ei koskaan! Voimia!

Whiskey rassukka on joutunut olemaan häkkilevossa viikonpäivät. Pojjaat olivat remunneet työpäivän aikana sen verran rajusti että kakara ei varannut ollenkaan painoa oikealle takajalalle. Ja siinä vaiheessa kun koipi rupesi turpoamaan niin oman mielenrauhan vuoksi varasin sille kuvaus ajan. Ettei siellä vaan mikään oo poikki.
Kuvissa ei onneksi mitään hälyttävää näkynyt ja hoidoksi riitti kipulääkekuuri ja häkkilepo. Mikä muuten oli helpommin sanottu ku tehty tuo häkkilepo meinaan. Pidäppä tuommonen virtapiiri poksissa liikkumatta viikko! Joo varmasti naapuritki kuuli mitä mieltä se asiasta oli.
Tällä hetkellä koipi on aavistuksen verran vielä turvoksissa mutta mitään ontumista tai aristusta en oo huomannu.
Että jospa se siitä!