KERTOKAA MULLE!
Minkä ihmeen takia nykyään on jäykkäkouristus-rokotteeseen lisätty kurkkumätä samaan?!?
Noh, nyt on perse hyvin jäykkä ja liekö tuolla mätääkin kun on toinen poski puolet toista isompi! Ei mulle koskaan ennen oo tuo rokote tehny tämmöistä äsäystä eli johtunee siitä kurkkumätälisästä.
Yritin tollo vielä lenkkeilemällä "vetreyttää" tätä totaali jumitusta, joo-o voin kertoa ettei ollut niin mahottoman hyvä idea! Nyt ei pääse edes vessanpöntöltä ylös ulvomatta tuskasta!
Hmmh... onkohan tämmönen ihan normaalia vai onko mulla vaan niin herkkä perse...

Sunnuntain reenit sen sijaan meni ihan tuubiin.
Woody oli ihan oma reipas ittensä (lue: repii hihnassa kymmeneen suuntaan yhtäaikaa, on "ihanihanpienionnellinenkoila" kun joku toinen nelijalkainen sattuu parin metrin säteelle,jaksaa keskittyä yhteen asiaan ehkä kolme sekuntia kerrallaan...)
Tarkotushan oli näyttää tälle maalaistollolle vähän ihmisten ilmoja ja muitkin nelijalkaisia kuin meidän omat akat. Siinä sivussa tuli kuitenkin kokeiltua puomia, paria aitaa ja pujottelua. Ja voin ihan hyvällä omallatunnolla sanoa ettei vaikuta ollenkaan toivottomalta.
Hmm... Saiskohan sille agirotuun mennessä esteet opetettua, tai luulen että se ei oo suurin ongelma vaan se että pysyykö se lapasessa... Voihan sitä aina yrittää ;)

Kaakao sulattaa kyllä kohmeiset varpaatkin mutta ei se saunaa voita. Mikä sen parempaa, kun on ollut ensin kylmässä  maneesissa kolmisen tuntia liian pienissä lenkkareissa, kuin istua saunassa tunnin verran ja palautella tuntoa sinertäviin varpaisiin. Thsss....

Huomenna rentoudutaan koirien kanssa, isäntä suuntaa heti aamusta metsään joten siitäkän ei tarvi murehtia ;)
Jospa tuo kankun jomotuskin hellittäisi...